(Video) Membrii conducerii Partidului PSP au vizitat Comunitatea din Marea Britanie ai Diasporei

0

Marin Livadaru însoțit de colegii săi Iulia Nazaria și Nicu Trincanu fiind membrii conducerii Partidului PSP au vizitat Comunitatea din Marea Britanie ai Diasporei la ivitația mai multor colegi în frunte cu Ștefan Florea și Vasile Antohi.


În jurul la 100 de Cetățeni din Rpublica Moldova care locuiesc și muncesc în Marea Britanie au venit la această conferință pentru a auzi viziuni noi despre Viitorul RM și pentru a participa la dezbateri despre situația actuală din țara noastră.
Au fost discutate mai multe teme importante cu care se confruntă cetățenii noștri în RM și peste hotare, pentru a înțelege mai bine pe ce cale se dezvoltă actualmente societatea noastră.
După trei ore de discuții într-o atmosferă constructivă, mai mulți invitați au depus cererile de aderare la PSP pentru a susține programul și conducerea acestui Partid.
Marea majoritatea și-au exprimat mulțumirea de existența unei formațiuni noi politice care inspiră o încredere că Republica Moldova poate avea un viitor prosper și o clasă politică nouă bazată pe integritate și competență social-economică. Scrie Partidul Societății Progreiste 05 Martie 2017.

Video:

CivikaTV – Like & Share 👍🏻

Share.

Leave A Reply