Membrul Partidului Societătii Progresiste, Nicu Trincanu, vine cu un mesaj în care atenționează susținătorii Igor Dodon să își punâ câteva întrebări și să găsească un răspuns.


Stimați susținători Igor Dodon, eu știu că voi doriți bunăstare în țara noastră și votul care a-ți acordat pentru candidatul PSRM este pentru că din informația care a-ți primit-o, considerați că Igor Dodon este cel care merită sau e răul mai mic. Dar eu vreau să vă atenționez la câteva momente importante:
– Nu vă apar semne de întrebare când vedeți la holdingul lui Plahotniuc bucuria ca s-a ales Președintele PSRM care “lupta” împotriva Plahotniuc? 🤔
– Evident că PSRM sunt în cârdășie cu PDM și Plahotniuc☝🏻
– Înainte de alegeri Prime-TV și restul îl promovau doar pe Dodon, iar după alegeri îl arată cum se bucură de câștig.
– Nici un cuvânt că tinerii protestează la CEC și că se cer demisii în lanț??🤔
Apropo Televiziunile lui Plahotniuc trebuiau să o promoveze pe Maia Sandu, pentru ca Lupu și Plahotniuc au susținut-o, nu? Chiar nu vi se pare o inconsecvență aici?
Hai, poate încercați și voi singuri sa deznodați și vedeți adevarul.

Iar dacă l-ați votat pe motiv că este Pro-Rus, atunci eu vă asigur că minte! Acest politician doar se folosește de lozinci pentru a fi la putere. El în primul rând are interese personale și de bani. Urmăriți declarațiile Domnului Dodon din ultimii ani, și o să găsiți că Dumnealui a fost pentru UE, apoi spunea ca UV nu are cum să fie real, apoi că UV este șansa noastră, mai târziu spune că trebuie de reziliat asocierea cu UE, după care trece o perioadă de timp și zice ca trebuie să avem asocierea cu UE în continuare, dar se declara Pro Rus. Găsiți informații video, este plin Internetul ca să vă convingeți cât de minciunos este in realitate.

Unimedia.info

Unimedia.info


Tot în aceeași zi, Nicu Trincanu a făcut un apel și către Președintele Curții Constituționale – Alexandru Tanase:

Alexandru Tanase, aveți degând să-l legitimați Igor Dodon președinte, după ce evident avem o sumedenie de dovezi că alegerile au fost fraudate?
Îngrijorările mele sunt că la alegerile Parlamentare se v-a face la fel!
Nu fiți complice la trădare de neam și de țară!
Dacă o fi să câștige Dodon așa să fie, dar legal! Și fără turnatură de noroi cu Sirieni, LGBT, Popi etc.

Realitatea.md

Realitatea.md

Autor: WWW.CIVIKA.TV

Share.

6 Comments

 1. Cine l-a învățat pe Nicu Trincanu să scrie? Pare că foloseşte un topor în loc de degete.

   • punâ-pună
    votul care ați acordat- votul ce l-ați..
    degând – de gând
    să legitimați Igor Dodon președinte – să-l legitimați pe…
    se v-a face – se va face.
    @Radu de ar fi astea problemele reale ce te interesează, apoi dă-o-n măsa.

    @Nicu Trincanu.. foarte frumoasă exprimare. Sincer, un bravo enorm! Problema e – apelul ce l-ai scris tu, o înțeleg doar cei care au și votat-o pe Maia. Cei cu Dodon sunt:
    1. Agramații.. deci nu vor înțelege ce e mai important: holding, inconsecvență etc.
    2. Ruși (o parte) – ei, mai ales, nu vor citi așa articole.
    Și 3. persoanele ușor manipulabile. – fiecare știre ce o aud – cred că e reală.
    Sunt studentă și am în grupă moldoveni care pare că mai au ceva în creier.. eminenți. Dar ce sens.. cred în sirieni..etc. deștepți, dar neîntelepți.
    4. Bătrânii ce vizionează doar publika , prime și TV7.
    5. Cei care s-au cumpărat cu 100 lei și consideră că, dacă nu-l votează pe DoDon, nu vor putea pleca vara la Odesa. (Este și așa ceva)
    Etc. Etc.
    Și un îndemn. Mai scrie așa o adresare pentru #prodondoni dar ca și cum i-ai da-o bunicii tale, unui om din sat. Mulțumesc. 😉😉

    • Nicu Trincanu on

     Mersi! Sincer, o să fiu mai atent alta dată (pentru ca postările uneori sunt preluate)
     Doina, înțeleg ce spui, într-adevăr se fac multe dezinformări.
     Cred că prin cultura de comunicare o sa ajungem și la gândirea celor pro Dodon. Nu putem sa ii acuzam. Sistemul lucrează special că noi sa avem oameni dezinformați.
     Îți urez o zi buna!
     Daca simți că vrei sa contribui pentru dezvoltarea Tarii noastre, contacteaza-ma pe Facebook. 🙂

 2. Bine, dar cei ce il sustin pe Dodon credeti ca nu vad avalanșa de atacuri contra lui din surse putin credibile, saituri ce apar ca ciupercile evident cu scop electoral, nu puteam incredința țara cine știe cu-i, am oferit o șansă lui Dodon că avem incredere în el, va lucra și îl vom aprecia după fapte iar atacurile voastre deja nu mai au nici un rost…

 3. Moldovean on

  Eu cred ca nu mai are rost sa luptăm pasnic si democratic pentru ca si de a treia si a patra oara sa fie alegeri, ei tot o sa le fraydeze sau o sa întreprindă ceva , eu cred ca unica solutie este ca toată lumea sa strîngă bani pentru un killer profesionist si atunci precis o să scăpăm de gumanoizii estia!

Leave A Reply