E genetica, sau totuși folosește ceva? Care este SECRETUL?

0

Salut tuturor✌️Eu mă numesc Oleg  Kuzmin (antrenor profesionist).
De multe ori primesc întrebări cu privire la: cum crezi, ea ceva folosește pe lângă sport, alimentație sau totuși este genetica?

 
Am decis să scriu ceva despre acest subiect ca să înțelegem secretul sportivelor de elită, și nu de rare ori și sportivelor începătoare.
Sunt patru lucruri: steroizi, hormon de creștere, insulină și synthol.
Va merge vorba despre SYNTHOL. Diferența este în modul de folosire, că unii îl folosesc pentru toți mușchii și regulat iar alții doar pentru corectarea unor grupe de mușchi (eliminarea lacunelor și a disparităților). În special este folosit de cei mai “talentați” care doresc să pună în evidență poponeața sau bicepsul. Dumnezeu cu ei, principal să fie fericiți.

 
Cu ajutorul preparatului synthol, se poate de hotărât două lucruri: creșterea dimensiunii totale musculare și de a crește vârfuri musculare.
Cu alte cuvinte, cu ajutorul de SYNTHOL puteți influența așa grupe de mușchi care este imposibil de creascut în mod natural prin antrenament. Dacă nu aveți de la natură vârful de mușchi, atunci pentru ai evidenția poți doar cu ajutorul preparatului syntol.
Concluzie: Syntolul este folosit de majoritatea profesioniștilor, însă cea mai bună opțiune este de a folosi suficient, dar nu excesiv! Deci dacă folosești, o cantitate rezonabilă de synthol, fără se te grăbești cu termenii, nimeni nu va suspecta că ai folosit syntol💪. Chiar și separarea fasciculelor va rămâne! Nici nu mai vorbesc despre faptul că Syntolul se absoarbe cu timpul, și nu rămâne în mușchii crescuți!! Syntolul este format din acizi grași, care au un metabolism foarte rapid, deaceea se absoarbe în cateva luni. Deci, de ce are un efect pe termen lung la mușchii crescuți cu ajutorul acestuia?🤔 DATORITĂ ÎNTINDERII FASCIEI MUSCULARE!

 
Acest lucru poate fi realizat prin pompare la antrenamente, dar efectul pe care îl obții este foarte mic🤗 și temporar. Un alt lucru este atunci când uleiul permanent stimulează fascia. Chiar și atunci când dormiți. FASCIILE – sunt un fel de saci în care fibrele musculare sunt ambalate.
Cu cât Fascia este mai întinsă, cu atât mai ușor este să crească mușchii (fibrele umple golul).

 
Secretul e în ceea că SYNTOLUL întinde FASCIA PE CÂTEVA LUNI și în acest timp, în acest gol poate crește fibra musculară. Iar dacă în aceste clipe mai adaugi și efectul hormonului de creștere, steroizi și insulina??!!! Doar imaginati-vă pentru o clipă ce se întâmplă cu mușchii și proprietarului acestui corp☝️🙈🙈🙈🔥

img_6471 img_6479

Efectele secundare

Injectarea de ulei direct in muschi poate produce efecte secundare serioase, incluzând embolia pulmonară, dacă se injectează din greșeală direct într-un vas de sânge. La fel, dacă este injectat în nerv poate duce la infecții sau accidente vasculare cerebrale. Alte studii făcute au indicat apariția de noduli în mușchii injectați, iar cei care au folosit excesiv metoda au obținut un aspect de muschi deformat, lăsat, care nu mai pare natural.

În conluzie: efortul de a obține o înfatisare a unui trup de zeu, există riscul să distrugi mușchii. Este evident că metoda injectării cu ulei este complet periculoasă, iar cei care o aplică pot plati foarte scump ☝️☝️☝️

civika.tv

Share.

Leave A Reply